Laadpaal thuis of op uw bedrijf laten installeren

Veilig en snel

In plaats van uw elektrische auto op te laden met een stroomkabel via het normale stopcontact, kan u beter een laadpaal of wallbox laten plaatsen. Het is veiliger en laadt veel sneller. Thuis of op uw bedrijf laadt u goedkoper dan aan publieke laadpalen, aan uw eigen elektriciteitstarief.

projectfoto SG Systems

Welke laadpaal heb ik nodig?

Dit hangt af van diverse factoren. Wij komen ter plaatse en bekijken welke laadinfrastructuur voor u het meest geschikt is, afhankelijk van het aantal wagens en de netaansluiting.

Fiscaal voordeel

Wanneer u in de komende 3 jaar een laadpaal laat installeren, kan u genieten van een fiscaal voordeel. Plaatsing in 2022 levert een voordeel op van 45%, 2023 30% en wanneer de installatie geplaatst wordt in 2024 krijgt u nog een fiscaal voordeel van 15%.

Als bedrijf moet u wel aan deze voorwaarde voldoen: de laadpalen moeten 'semi-publiek' zijn, mensen die niet in uw bedrijf werken, moeten de mogelijkheid hebben, om hun wagen aan uw laadinfrastructuur op te laden, wanneer het bedrijf gesloten is bijvoorbeeld. Uiteraard zijn deze oplaadbeurten betalend en kan u er nog iets aan verdienen.

Waarom kiezen voor SG Systems?

Wij hebben een ruime ervaring in elektrotechnische installaties ( automatisatie, domotica, netwerken, industriële elektriciteit ) en zijn geen ééndagsvlieg, die ineens op de markt van de laadpalen springt. Wanneer u met SG Systems werkt, bent u zeker van een correcte plaatsing en service na verkoop.

Contacteer ons nu voor een gratis offerte